Hi ! I'm Myn Rahim. 15 this year and love k-pop especially B1A4. Follow me yeah fellow. Say that you are really love this template.
Your cbox code here. Make it the width 100% and the height 70 for the nice view. Or, maybe you want the messages box too. So, put it right. Oh, tested in Google Chrome.
Older Post
muahh muahh :* Posted on March 03, 2013 @ 11:42 PM
Assalamualaikum semuaaaaa, hehe. Long time no see you guys huh? lol. Well, you know what me as Khadijah have been to busy with my own novel. hehe, too busy with that.. tsk tsk Y.Y Percaya tak yang aku ni buat novel? haha, please lah percaya okay? I'm doing all my best when doing it. Susah kot~

It's not easy as ABC yknow~ Haaa baru-baru ni aku buat novel yg bertajuk 'TIADA KATA PISAH' Dengar macam romantik en? tapi sebenarnya cerita ni maybe lebih kepada arah persahabatan... Malas sikit ah nak cerita panjang-panjang ni. hehe bukan apa karang kalau cerita kat sini terus orang taknak baca novel kita dah ;p Haaaa so, baca-bacalah dulu ye sayang-sayangku sekalian? :') Okaylah, bye. Assalamualaikum! <3